Funkcionális laborelemzés + empirikus állapotfelmérés

Online vagy személyesen

Laboreredmények és empirikus tünetek általi állapotfelmérés, tendenciák kielemzése.

Ha „jó” labor eredményeid ellenére tüneteid továbbra is fennállnak, érdemes a funkcionális tendenciákat, ok-okozati összefüggéseket kielemezni.

Mire kapsz választ a funkcionális laborelemzéssel?

  • mely területek igényelnek kiegyensúlyozást a szervezeteden belül,
  • a vérvizsgálati eredményed mely paraméterei esnek kívül a funkcionális optimum tartományokon,
  • milyen tápanyagokból van hiány a szervezetedben,
  • makro és mikro tápanyagok státusza a szervezetben, vagyis mely anyagok tudnak, nehezebben beépülni a sejtekbe, melyekből van hiány a szervezetben

Az alap széles panel (1. számú) a minimális feltétele annak, hogy a funkcionális elemzést el tudjuk végezni. Minél több paramétert sikerül megnézetni, annál szélesebb funkcionális kép alakítható ki a szervezetben lévő egyensúlytalanságokról.

A FUNKCIONÁLIS LABOR ÁLLAPOTFELMÉRÉSRŐL EGY 23-25 OLDALAS, RÉSZLETES RIPORTOT KAPSZ, MELLÉ A 8 KÜLÖNBÖZŐ EMPIRIKUS ÁLLAPOTFELMÉRÉS ÍRÁSOS KIÉRTÉKELÉSÉVEL.

Tanácsadás ára 39 000 Ft
60 perc

Mi történik, ha ezt a szolgáltatást választom?

1. Regisztráció – Díjfizetés

Az adataid megadása után bankkártyával történő kifizetéssel kezdődik. Ezután e-
mailen elküldöm neked a számlád és a felméréshez szükséges adatokat,
információkat, empirikus állapotfelmérés kérdőíveket.

2. Laboreredményed beküldése

A laborvizsgálatodat egyénileg kell intézned, erre két lehetőséged van. A
háziorvosodtól kérhetsz beutalót a vizsgálatok elvégzéséhez (ez, egy évben egyszer mindenkinek ingyenesen jár, ha van ilyen laborleleted, ami nem régebbi 2 hónapnál, akkor azt beküldheted), vagy ha erre nincs lehetőséged, vagy több paramétert szeretnél megnézetni, ez sem probléma, van jó pár laboratórium, ahol
magánvizsgálat keretében el tudod végeztetni a szükséges vizsgálatot. Az ehhez szükséges vizsgálat kérő lapot ITT letöltheted.

3. Funkcionális labor állapotfelmérésed elkészítése – konzultációs idő foglalás

A beküldött leleteid és empirikus felméréseid alapján elkészítem az
állapotfelmérésedet, melyet e-mailben eljuttatok hozzád, ezzel együtt tudsz
időpontot foglalni egy 60 perces laboros konzultációra, ahol átbeszéljük a
kiértékelésben szereplő eltéréseket, mintázatokat.

Rólam

Szabó Szilvia okleveles funkcionális, humán anyagcsere és hormontípus szerinti táplálkozási tanácsadó, wellness tanácsadó és életmód mentor vagyok.

Mindig is közel állt hozzám a természetes életmód, a tápláló ételek és a gyógyító növények megismerése. Egészségügyi szakemberként, bár az élet sok felé vezetett, mindig megmaradt ez a fajta irányultságom. Mivel folyamatosan azt tapasztaltam, hogy az emberek legtöbb problémája megelőzhető, kiküszöbölhető volna megfelelő táplálkozással, ezért eldöntöttem, hogy elsajátítom ennek a szakmának a csodálatos tudásanyagát.

Tettem mindezt azért, hogy másoknak is meg tudjam tanítani, hogyan lehet az életet boldogan, energikusan, egészséges testben és lélekkel élni. Hiszen manapság pont ez a néhány dolog jelenti a legnagyobb problémát.

Ha szeretnél több információt megtudni az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémáid hátterében meghúzódó ok-okozati összefüggésekről, vagy csak egészségesen szeretnél élni és étkezni, jelentkezz be hozzám egy személyes tanácsadásra.

Kapcsolat

Felmerült benned néhány kérdés? Keress bizalommal a lenti elérhetőségek valamelyikén.

+36 20 254 0584

info@egeszsegtajolo.hu

Adatkezelési hozzájárulás