Orientációs interjú – Díjmentes

Online vagy telefonon

30 perces online/telefonos konzultáció, annak feltérképezésére, hogy merre is indulj el, mire van szükséged az egészséged megőrzése vagy visszaszerzése érdekében.

Nem vagyunk egyformák! Mindenki máshol tart szervezete „egyensúly skáláján”.

Néhány személyes kérdéssel fel tudom térképezni, hogy te éppen hol tartasz és ez alapján eldönteni, hogy a szervezetednek csak egy finomhangolásra van szüksége, vagy esetleg már több terület érintett és komolyabb támogatást igényel, hogy az egyensúly helyreálljon.

Mi történik, ha jelentkezel az interjúra?

  • Egy adatlap kitöltésével jelentkezel az ingyenes orientációs interjúra
  • Erről automatikus visszaigazolást kapsz mailen keresztül
  • 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot időpont egyeztetésre

Rólam

Szabó Szilvia okleveles funkcionális, humán anyagcsere és hormontípus szerinti táplálkozási tanácsadó, wellness tanácsadó és életmód mentor vagyok.

Mindig is közel állt hozzám a természetes életmód, a tápláló ételek és a gyógyító növények megismerése. Egészségügyi szakemberként, bár az élet sok felé vezetett, mindig megmaradt ez a fajta irányultságom. Mivel folyamatosan azt tapasztaltam, hogy az emberek legtöbb problémája megelőzhető, kiküszöbölhető volna megfelelő táplálkozással, ezért eldöntöttem, hogy elsajátítom ennek a szakmának a csodálatos tudásanyagát.

Tettem mindezt azért, hogy másoknak is meg tudjam tanítani, hogyan lehet az életet boldogan, energikusan, egészséges testben és lélekkel élni. Hiszen manapság pont ez a néhány dolog jelenti a legnagyobb problémát.

Ha szeretnél több információt megtudni az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémáid hátterében meghúzódó ok-okozati összefüggésekről, vagy csak egészségesen szeretnél élni és étkezni, jelentkezz be hozzám egy személyes tanácsadásra.

Kapcsolat

Jelentkezz a díjmentes orientációs interjúra az űrlap segítségével!

Esetleg felmerült benned néhány kérdés? Keress bizalommal a lenti elérhetőségek valamelyikén.

+36 20 254 0584

info@egeszsegtajolo.hu

Adatkezelési hozzájárulás