Funkcionális táplákozási tanácsadás

 Online vagy személyesen

Sokszor nem is gondolunk arra, hogy makacs tüneteink, visszatérő egészségügyi problémáink okát táplálkozási szokásaink váltják ki. Szervezetünk akkor működik tökéletesen, ha odabent minden egyensúlyban van, ha ez felborul, akkor gyulladás, szervi diszfunkciók és más tünetek jelennek meg.

Tanácsadásomon a diszkomfortérzést kiváltó okokat igyekszem megtalálni, ezután a megfelelő táplálkozási és életmódbeli ajánlásokat kialakítva arra törekszem, hogy segítselek egy olyan egészségtudatos rendszer felépítésében, amely révén szervezeted regenerálódik és újra tünetmentesen, egészségesen élhetsz.

 

Mit tartalmaz pontosan a tanácsadás?

  • állapotfelmérés kérdőívek alapján
  • laborelemzés (szóbeli)
  • ok-okozati összefüggések magyarázata,
  • táplálkozási ajánlások, táplálkozási protokoll
  • receptek
  • szükség esetén mintaétrend,
  • összesen 2 konzultáció
  • (amennyiben az előzetes felmérés alapján úgy ítéljük meg, javaslom a 3 illetve 4 alkalmas tanácsadást, melyeknél már személyre szabottan tudok iránymutatásokat adni, illetve végigkísérem a program minden elemében – Kérje ezt, amennyiben részletesebb támogatást igényel!)
Tanácsadás ára 48 000 Ft
személyesen vagy online

Rólam

Szabó Szilvia okleveles funkcionális, humán anyagcsere és hormontípus szerinti táplálkozási tanácsadó, wellness tanácsadó és életmód mentor vagyok.

Mindig is közel állt hozzám a természetes életmód, a tápláló ételek és a gyógyító növények megismerése. Egészségügyi szakemberként, bár az élet sok felé vezetett, mindig megmaradt ez a fajta irányultságom. Mivel folyamatosan azt tapasztaltam, hogy az emberek legtöbb problémája megelőzhető, kiküszöbölhető volna megfelelő táplálkozással, ezért eldöntöttem, hogy elsajátítom ennek a szakmának a csodálatos tudásanyagát.

Tettem mindezt azért, hogy másoknak is meg tudjam tanítani, hogyan lehet az életet boldogan, energikusan, egészséges testben és lélekkel élni. Hiszen manapság pont ez a néhány dolog jelenti a legnagyobb problémát.

Ha szeretnél több információt megtudni az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémáid hátterében meghúzódó ok-okozati összefüggésekről, vagy csak egészségesen szeretnél élni és étkezni, jelentkezz be hozzám egy személyes tanácsadásra.

Kapcsolat

Felmerült benned néhány kérdés? Keress bizalommal a lenti elérhetőségek valamelyikén.

+36 20 254 0584

info@egeszsegtajolo.hu

Adatkezelési hozzájárulás