Hőterápia: ZEROS – Iyashi Dome

Hőterápia ZEROS – Iyashi Dome

Hőterápia

ZEROS – Iyashi Dome

Az egészség – testünket alkotó 37 billió sejt egészsége. E sejtek mindegyike „gyárilag” képes arra, hogy meghibásodás (állagromlás) esetén a DNS kód alapján javítsa magát; amennyiben pedig elöregedett, helyrehozhatatlanul meghibásodott, elegáns módon lebontsa magát, és eltűnjön a szervezetből. Ez esetben, (mely eset a sejtek alap működése), hibás sejtek ugyan meg tudnak jelenni a szervezetben, de nem tudnak benne megmaradni. (Magyarán a szervezetben nem tud kialakulni hibás szerv, azaz betegség.)

Ez az alapvető működés egy olyan sejtszervecskével, a mitokondriummal van összefüggésben, amely organellum védtelen a kívülről származó mérgekkel (élelmiszerrel, levegővel, vegyi anyagokkal stb. érkező mérgek), illetve a test belsejében keletkező (stressz-)mérgekkel szemben. A XXI. századi környezet tönkre teszi e sejtszervecske működését, vagyis gátolja a sejtek, (végső soron a szervezet) öngyógyító képességeit. A ZEROS regenerálja a kérdéses sejtszervecskét, így sejtjeink az alap programjuknak megfelelően képesek helyre állítani magukat.

A mai emberek közel 100 %-a több szénhidrátot, azaz cukrot fogyaszt a szükségesnél.

Ez, állandó cukortöbbletet jelent a vérben. (Nem mellesleg, a konstans stressz ugyanezt eredményezi, mégpedig teljesen függetlenül a táplálkozástól.) E cukortöbbletet a szervezet (a hasnyálmirigy megfeszített munkájával…) zsírrá alakítja, melyet elhelyez a kisebb, majd egy idő után a nagyobb erekben, később pedig a belső szerveken, végül pedig az izomzaton kívül. E zsírok rontják a keringést, vagyis oxigén- és tápanyaghiányt, illetve mérgezést okoznak a sejteknek, ezen felül pedig közel két tucat mérget termelnek, mely toxinok közvetlenül felelőssé tehetők szinte valamennyi ismert krónikus betegség kialakulásában. A ZEROS kezelés során a test jelentős mennyiségű zsírt izzad, mégpedig első sorban az említett, rendkívül veszélyes ún. zsigeri zsírokat. Kúraszerű kezelés esetén a zsigeri zsírok ürítésével párhozamosan regenerálódnak az ún. barna zsírsejtek, melyek viszont kifejezetten a veszélyes (fehér) zsírsejtek eltávolításáért felelősek. Ez pedig egy pozitív irányú spirált indít el, és testünk egyre gyorsuló ütemben szabadul meg a felesleges, veszélyes, és esztétikailag zavaró zsíroktól.

A zsírból való fogyás mellett a test finoman, nem irányítottan, de izomtömeget nyer, így az izom/zsír arány precízen mérhetően, illetve egy idő után jól láthatóan a kívánt irányba mozdul el.

A normál izzadás (szauna, infra, sport) során testünk csupán vizet, és enyhébb, vízben oldódó mérgeket ürít. (Melyeket egyébként a vese választ ki.) A ZEROS kezelés során távozó, tapintással is érezhető, szemmel is látható zsírok azonban semmilyen egyéb módon nem ürülő, zsírban oldódó mérgeket is magukkal visznek. (Stroncium, bárium, nikkel, ólom, molibdén, tellúr, króm, kobalt, kadmium, alumínium, réz, dioxin stb.)

Bár a kezelés során az izzadással jelentős mennyiségű vizet veszítünk, mégis, a test sejtszintű hidratáltsága jelentős mértékben nő. Ezt egy kezelés alkalmával is mérhetjük, kúraszerű alkalmazás esetén a pozitív irányú változás jelentős.

Detox

Az Iyashi Dôme egy olyan mély méregtelenítést tesz lehetővé, mellyel nagy mennyiségben képes a szervezet mérgező nehézfémeket üríteni, mint például a stroncium, bárium, nikkel, ólom, molibdén, tellúrium, króm, kobalt, arzén, kadmium, réz és alumínium, különösen kiemelkedően az utóbbi esetében.

Fogyás

Az Iyashi Dôme kezelés során tapasztalt izzadás megfelel egy 20km-es futásnak. A mérések szerint egy kezeléssel 1.200 ml izzadságtól és 600 kalóriától szabadulhat meg a felhasználó.

bőrfiatalítás

Az Iyashi Dôme főleg sejtregeneráló hatása által eredményezi a bőr fiatalodását. A ráncok csökkenésével az arcbőr kisimultabbá, feszesebbé válik, és egy ragyogóbb, egyenletesebb tónusú bőrképet eredményez. Az Iyashi Dôme segít megakadályozni a bőr öregedésének negatív hatásait.

Foglaljon időpontot most!

  • +36 20 254 0584
  • info@egeszsegtajolo.hu