ZEROS – Iyashi Dome special edition

ZEROS – Iyashi Dome special edition

Hőterápia

ZEROS – Iyashi Dome special edition

Az egészség – testünket alkotó 37 billió sejt egészsége. E sejtek mindegyike „gyárilag” képes arra, hogy meghibásodás (állagromlás) esetén a DNS kód alapján javítsa magát; amennyiben pedig elöregedett, helyrehozhatatlanul meghibásodott, elegáns módon lebontsa magát, és eltűnjön a szervezetből. Ez esetben, (mely eset a sejtek alap működése), hibás sejtek ugyan meg tudnak jelenni a szervezetben, de nem tudnak benne megmaradni. (Magyarán a szervezetben nem tud kialakulni hibás szerv, azaz betegség.)

Ez az alapvető működés egy olyan sejtszervecskével, a mitokondriummal van összefüggésben, amely organellum védtelen a kívülről származó mérgekkel (élelmiszerrel, levegővel, vegyi anyagokkal stb. érkező mérgek), illetve a test belsejében keletkező (stressz-)mérgekkel szemben. A XXI. századi környezet tönkre teszi e sejtszervecske működését, vagyis gátolja a sejtek, (végső soron a szervezet) öngyógyító képességeit. A ZEROS regenerálja a kérdéses sejtszervecskét, így sejtjeink az alap programjuknak megfelelően képesek helyre állítani magukat.

A mai emberek közel 100 %-a több szénhidrátot, azaz cukrot fogyaszt a szükségesnél.

Ez, állandó cukortöbbletet jelent a vérben. (Nem mellesleg, a konstans stressz ugyanezt eredményezi, mégpedig teljesen függetlenül a táplálkozástól.) E cukortöbbletet a szervezet (a hasnyálmirigy megfeszített munkájával…) zsírrá alakítja, melyet elhelyez a kisebb, majd egy idő után a nagyobb erekben, később pedig a belső szerveken, végül pedig az izomzaton kívül. E zsírok rontják a keringést, vagyis oxigén- és tápanyaghiányt, illetve mérgezést okoznak a sejteknek, ezen felül pedig közel két tucat mérget termelnek, mely toxinok közvetlenül felelőssé tehetők szinte valamennyi ismert krónikus betegség kialakulásában. A ZEROS kezelés során a test jelentős mennyiségű zsírt izzad, mégpedig első sorban az említett, rendkívül veszélyes ún. zsigeri zsírokat. Kúraszerű kezelés esetén a zsigeri zsírok ürítésével párhozamosan regenerálódnak az ún. barna zsírsejtek, melyek viszont kifejezetten a veszélyes (fehér) zsírsejtek eltávolításáért felelősek. Ez pedig egy pozitív irányú spirált indít el, és testünk egyre gyorsuló ütemben szabadul meg a felesleges, veszélyes, és esztétikailag zavaró zsíroktól.

A zsírból való fogyás mellett a test finoman, nem irányítottan, de izomtömeget nyer, így az izom/zsír arány precízen mérhetően, illetve egy idő után jól láthatóan a kívánt irányba mozdul el.

A normál izzadás (szauna, infra, sport) során testünk csupán vizet, és enyhébb, vízben oldódó mérgeket ürít. (Melyeket egyébként a vese választ ki.) A ZEROS kezelés során távozó, tapintással is érezhető, szemmel is látható zsírok azonban semmilyen egyéb módon nem ürülő, zsírban oldódó mérgeket is magukkal visznek. (Stroncium, bárium, nikkel, ólom, molibdén, tellúr, króm, kobalt, kadmium, alumínium, réz, dioxin stb.)

Bár a kezelés során az izzadással jelentős mennyiségű vizet veszítünk, mégis, a test sejtszintű hidratáltsága jelentős mértékben nő. Ezt egy kezelés alkalmával is mérhetjük, kúraszerű alkalmazás esetén a pozitív irányú változás jelentős.

Hőterápia: ZEROS 
 Iyashi Dome special edition

Az egészség – testünket alkotó 37 billió sejt egészsége. E sejtek mindegyike „gyárilag” képes arra, hogy meghibásodás (állagromlás) esetén a DNS kód alapján javítsa magát; amennyiben pedig elöregedett, helyrehozhatatlanul..

Tovább

Hidrogénterápia

Az emberi szervezetben a sejten belül található DNS, és a hibás sejtek megjavításáért felelős mitokondrium a legvédtelenebb a szabadgyökökkel szemben. Ha a DNS sérül, a sejt hibás program szerint fog működni vagyis megbetegszik..

Tovább

Elektromágneses stressz-kezelés

Az Ama-Ring© kezelés elsődlegesen az idegrendszer kiegyensúlyozását, a paraszimpatikus idegrendszer aktivizálását, magyarán a stressz oldását célozza. A berendezés olyan elektromágneses rezgést bocsájt ki, mely az idegrendszer..

Gyakran Ismételt Kérdések Tovább

Foglaljon időpontot most!

  • +36 20 254 0584
  • info@egeszsegtajolo.hu